pizza-napoli-2

Exemplu de meniu al zilei de 10 euro, in Roma, langa Pantheon

[image name=line]

Cand foamea iti intuneca gandirea, iar hartia de 10 euro prinde puteri nebanuite, “patesti” cam asa:

  • una bucata bruschetta con pomodori – o felie de paine pe vatra, rumenita pe ambele parti, stropita cu ulei de masline din cel piscacios (iute), peste care vin de-a valma rosiile taiate marunt si frunzele de rucola;
  • urmeaza o pizza napoletana, mare cat o zi de sarbatoare; pizza napoletana=pizza margherita+anchois;
  • daca mai poti, si trebuie sa mai poti, ziua ti se insenineaza cu o portie de panna cotta – un desert facut din smantana, albus de ou si miere, aidoma unei budinci.

bruschete-cu-rosii

pizz-cu-anchois

panna-cotta

 

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *